Er du på udkig efter et steakhouse i Nordsjælland, hvor der er skruet godt op for kvaliteten? Så er vores Skotterup nær Helsingør med garanti et besøg værd! Her serverer vi områdets bedste bøffer, hvor du samtidig kan nyde en fantastisk udsigt til Øresunds blå hav. Giv dig selv og dit selskab en smagsoplevelse i særklasse – Vi sørger for mad, der sidder lige i skabet, en hyggelig atmosfære og en altid nærværende og veloplagt betjening.
Er du allerede fristet? Så bestil bord på vores skønne steakhouse nær Helsingør ved at ringe til os på +45 49 22 50 60.
Rammerne er sat i en smuk gammel kro fra 1800-tallet. Det betyder charmerende synlige loftsbjælker og fine sprossevinduer. Her har vi respektfuldt kombineret med moderne indretning, der er inspireret af nordisk minimalisme. Gammelt møder nyt.
Denne tankegang har vi faktisk overført til vores mad – god solid mad i en ny og mere elegant indpakning. De nøje udvalgte udskæringer komplimenteres af sæsonens bedste råvarer, der emmer af friskhed og smag. Vi brænder for at servere mad, der er umiddelbar og uformel – her træder den rene smag fem i hver en bid. Kort fortalt moderne nordisk mad uden vilde krumspring.
Vores saftige og veltilberedte bøffer kan både nydes til frokost og aften. I vores steakhouse her i Nordsjælland, kan du være sikker på en helstøbt oplevelse, hvor både de maleriske omgivelser, den uformelle stemning og maden altid er en køretur og et besøg værd.
Du finder restauranten på Strandvejen 232 i det hyggelige Snekkersten, nær Helsingør. Besøg Vores Skotterup og oplev nye højder for de klassiske steak-retter. Vi glæder os til at byde dig og dit selskab velkommen indenfor.
FAQ – Steakhouse
Der ligger flere steakhouse i Nordsjælland – blandt andet i og omkring Helsingør, hvor du både kan nyde din steak og den flotte udsigt over Øresund. I Nordsjælland er der rige muligheder for en helhedsoplevelse af smuk natur og velsmagende mad.
De fleste steakhouses i Nordsjælland tilbyder bordbestilling enten online eller via telefon. Det kan være en fordel at bestille bord, så du er garanteret en plads og ikke går forgæves.
Steakhouses tilbyder primært bøffer af forskellige udskæringer med tilpasset garniture. Mange steakhouses tilbyder også menuer, hvor du kan bestille forret, hovedret og dessert.
Tilberedningen på en steak afhænger af udskæringen og tykkelsen. Normalt inddeler man tilberedningen i rød, medium og gennemstegt. Forskellen på tilberedningen er bøffens kernetemperatur.
Kontakt os
Åbningstider
Mandag – Lukket
Tirsdag – 17.00 – 21.00
Onsdag – 17.00 – 21.00
Torsdag – 17.00 – 21.00
Fredag – 17.00 – 21.30
Lørdag – 12.00 – 21.30
Søndag – 12.00 – 21.00
RESERVER NU